PREZENTÁCIÓK

A forgalmazott termékeink minősítésüket és hatásmechanizmusukat tekintve Magyarországon nem bejegyzett gyógyászati-orvostechnikai eszközök, wellness irányzatú termékekként kerülnek forgalmazásra, a prevenciót és az egészséges életmódot szolgálják, felhasználásukra vonatkozó információkat a termékek használati útmutatója tartalmazza. A termékek otthoni használatra lettek kifejlesztve, egyedül, segítség nélkül használhatóak, a vásárlóink életminőségének szolgálatában. 

A DOKTOR NATUR Kft országos és regionális kiállításokon, gyógyfürdőhelyeken működő állandó kiállíási stanjain, továbbá ha meghívást kapunk, családi körben lebonyolított prezentációkon, személyes és egyéni igényekre épülő tanácsadással ismerteti meg termékeit az érdeklődőkkel.

Cégünk a termékértékesítéshez kapcsolódóan nem biztosít: ajándék sorsolást, árengedményt, kedvezményt, vagyoni előnyt, ajándékot.

A DOKTOR NATUR Kft elkötelezett igyekezettel van ügyfelei bizalmának elnyerésében és megtartásában. Szigorú etikai elvárással vagyunk cégünk minden dolgozója irányában. Munkatársaink cégünk folyamatos szakmai képzésében részesülnek, a félreértések elkerülése végett jelezzük, hogy nem orvosok, nem egészségügyi dolgozók, hanem elkötelezett hívei az egészséges életmódnak. Bízunk abban, hogy ez az elkötelezettség az alapja a hosszú távú üzletmenetünknek, hogy minél több elégedett vásárlóhoz jussanak el a jövőben is társaságunk minőségi termékei.

Cégünk a társadalmi felelősségvállalás jegyében a következő alapítványokat támogatja:

A prezentációinkra felajánlott nyeremények, ajándékok értéke a mindenkori árlistánk szerint van meghatározva. Készpénzbeli kifizetés nem áll módunkban. A prezentáció megtartását csak akkor vállaljuk, az ajándékokra ügyfeleink akkor jogosultak, ha az átadáson minimum 6 fő van jelen. Minden megjelent a szponzor reklámajándékát kapja. A rendezvényen a cégünk kb. 1 óra prezentációban bemutatkozik Önöknek. A honlapunkon, ill. a levelezésünkben használt képek illusztrációk. Társaságunk csak azokkal az ügyfelekkel veszi fel a kapcsolatot, akik kapcsolatot teremtenek cégünkkel. Ez történhet az ügyfeleink részéről a kiállítási, gyógyfürdőhelyi standunk meglátogatásával, továbbá a weblapunkon illetve újságokban, szórólap kiadványokon terjesztett kérdőíveink, játékaink kitöltésével és visszaküldésével. Adatvédelmi szabályzatunkat a weblapunkon megtalálja. Kérjük, hogy amennyiben ezeket a feltételeket nem vállalja, ne lépjen kapcsolatba társaságunkkal!

Jelenleg futó háztartási teszt kérdőív kitöltőinek, a nagy érdeklődésre és a földrajzi elszórtságra való tekintettel, az ajándékok átadását 2021. december 31-ig vállaljuk.

5 részes háztartási és kozmetikai ajándékcsomag:

Cégünk a családi prezentációkon egy 5 részes német származású DOKTOR NATUR háztartási és kozmetikai ajándékcsomagot ad át a meghívó házigazdának a fenti feltételek teljesülése esetén. A származási helyre vonatkozó utalásunk a termékek csomagolása alapján került meghatározásra.

Club Karos Spa tájékoztatója a 100.000 Ft-os üdülési utalvánnyal kapcsolatosan :

A foglalás a utalványon feltüntetett vagy a lenti telefonszámokon és internet  címen történik.

Club Karos Spa

Az utalvány kiállítója: Resort Investment Group Kft

Forgalmazó: Club Karos Spa Kft

Iroda: 1118 Budapest, Budaörsi út 131/B

Információ:   Telefon: + 36-1-2481896, 06-30-39537, 06-30-2025292

Email: ugyfelszolgalat@clubkaros.hu

Honlap: www.clubkaros.hu

Éves értékelésű házigazda ajándékok:

A tárgyévben a rendezvényeink házigazdái között, tehát nem vásárláshoz kötve, a tárgyévet követő év első szombatján, 8 órakor, a DOKTOR NATUR  Kft központjában az alábbi tárgyi ajándékok kerülnek kisorsolásra.

  • egy darab FULL HD TELEVÍZIÓ
  • egy darab LAPTOP számítógép
  • egy darab HŰTŐSZEKRÉNY
  • egy darab AUTOMATA MOSÓGÉP

MERCEDES – BENZ:

2020 Mercedes-Benz A-Class Iridium Silver Metallic B_o - Mercedes ...

A Mercedes – Benz A osztályú gépjárművet cégünk tervei szerint egy országos vevőfesztiválon fogja kisorsolni az ott megjelent vásárlói között. A vevőfesztivál tervezett időpontja: 2025. január. A vevőfesztivál programjának, részvételi lehetőségeinek, a gépjármű kisorsolásának pontos feltételei egy későbbi időpontban lesznek meghatározva. Ez a rendezvény társaságunk középtávú terveiben szerepel, részleteinek kidolgozását a DOKTOR NATUR Kft ügyvezetője végzi.

A vevőtalálkozóra meghívottak a cégünk azon vásárlói, akik 2020. január 1-től a vevőtalálkozó időpontjáig cégünk bármely termékéből vásárolnak.

A vevőtalálkozóra jelentkezők, a vevőtalálkozót megelőzően postai úton egy játékszelvényt kapnak, melyet kitöltve, a helyszínen található lepecsételt gyűjtőurnába dobnak. A Játékbizottság felügyelete mellett a kihúzott szelvény tulajdonosa jogosult a gépjárműre a következő feltételekkel:

Aki a rendezvényünkön, ahol megvásárolta/megvásárolja termékünket a házastársával/élettársával volt/van jelen, a gépjárművet térítésmentesen megkapja. Aki a rendezvényünkön házastárs/élettárs nélkül volt/van jelen, az a gépjárművet az igazolt fogyasztói ár feléért vásárolhatja meg. 

A DOKTOR NATUR Kft munkatársai és családtagjai a játékban nem vehetnek részt!

A képek illusztrációk. Jogi út illetve kártérítési igény kizárva. A kisorsolt ajándékok másra nem válthatóak át, készpénzbeli kifizetésük nem áll módunkban. 

Kérjük, hogy amennyiben ezeket a feltételeket nem vállalja, ne lépjen kapcsolatba társaságunkkal!