Bemutatkozás

Rólunk

A DOKTOR NATUR Kft Magyarországon a reprezentatív háztatástechnikai és wellness irányultságú termékek értékesítésének területén meghatározó vállalatként van jelen. Az alapító kereskedelmi tevékenysége 1996-ig nyúlik vissza. Mára területi képviselőink országosan elérhetőek. Jelmondatunk: DOKTOR NATUR minőség – életminőség, Vásárlóink magas színvonalú termékeinkkel mindennapi életüket tehetik könnyebbé, teljesebbé. Célunk a személyes tanácsadáson alapuló értékesítés, a magas színvonalú vevőgondozás, a kiemelkedő szervízhálózat fenntartása és folyamatos fejlesztése. Termékeink kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, az egyéni és közösségi testi-lelki megújulás megteremtéséhez.

A forgalmazott termékeink minősítésüket és hatásmechanizmusukat tekintve Magyarországon nem bejegyzett orvostechnikai eszközök, wellness irányzatú termékekként kerülnek forgalmazásra. A termékek otthoni használatra lettek kifejlesztve, egyedül, segítség nélkül használhatóak.

Cégünk a társadalmi felelősségvállalás jegyében a következő alapítványokat támogatja:

Képtalálat a következőre: „heim pál gyermekkórház fejlesztéséért alapítvány”Képtalálat a következőre: „bethesda kórház alapítvány”Képtalálat a következőre: „devai gyerekek alapitvany”

GARANCIA
100%
MINŐSÉG
100%
ÜGYFÉLBARÁT HOZZÁÁLLÁS
100%
HATÉKONYSÁG
100%
TAPASZTALAT
100%

FelhívásÜgyfeleinknek


0
+
ÉV TAPASZTALAT
0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0
ELADOTT TERMÉK
0
MILLIÓ FORINT MEGTAKARÍTÁS