Bemutatkozás

Rólunk

A DOKTOR NATUR Kft Magyarországon a reprezentatív háztartástechnikai és wellness irányultságú termékek értékesítésének területén meghatározó vállalatként van jelen. Az alapító kereskedelmi tevékenysége 1996-ig nyúlik vissza. Mára területi képviselőink országosan elérhetőek. Jelmondatunk: DOKTOR NATUR minőség – életminőség, Vásárlóink magas színvonalú termékeinkkel mindennapi életüket tehetik könnyebbé, teljesebbé. Célunk a személyes tanácsadáson alapuló értékesítés, a magas színvonalú vevőgondozás, a kiemelkedő szervízhálózat fenntartása és folyamatos fejlesztése. Termékeink kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, az egyéni és közösségi testi-lelki megújulás megteremtéséhez. A forgalmazott termékeink minősítésüket és hatásmechanizmusukat tekintve Magyarországon nem bejegyzett orvostechnikai-gyógyászati eszközök, wellness irányzatú termékekként kerülnek forgalmazásra. Cégünk a társadalmi felelősségvállalás jegyében a következő alapítványokat támogatja:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Alapítvány

Bethesda Kórház Alapítvány

Heim Pál Gyermekkórház Alapítvány

Dévai Szent Ferenc Alapítvány – Böjte atya

Hajléktalan Óvoda – Oltalom Alapítvány

A DOKTOR NATUR Kft országos és regionális kiállításokon, gyógyfürdőhelyeken működő állandó kiállítási standjain, továbbá ha meghívást kapunk, családi körben lebonyolított prezentációkon, személyes és egyéni igényekre épülő tanácsadással ismerteti meg termékeit az érdeklődőkkel.

Termékeink wellness irányzatúak, a prevenciót és az egészséges életmódot szolgálják, felhasználásukra vonatkozó információkat a termékek használati útmutatója tartalmazza, Magyarországon nem minősülnek gyógyászati eszköznek. A termékeink otthoni használatra lettek kifejlesztve, egyedül, segítség nélkül használhatóak. Az ujjbegyszúróval biztosított vércsepp az egészségügyi törvény alapján nem számít egészségügyi beavatkozásnak. Társaságunk munkatársai nem jogosultak semmilyen betegséget diagnosztizálni, a rendezvényeinken megjelentek egészségügyi állapotát kiértékelni, gyógyításról beszélni, vagy termékeinkkel gyógyítási folyamatokat meghatározni. Cégünk a termékértékesítéshez kapcsolódóan nem biztosít: bankhitelt, ajándéksorsolást, árengedményt, kedvezményt, vagyoni előnyt, ajándékot.

A DOKTOR NATUR Kft elkötelezett igyekezettel van ügyfelei bizalmának elnyerésében és megtartásában. Szigorú etikai elvárással vagyunk cégünk minden dolgozója irányában. Munkatársaink cégünk folyamatos szakmai képzésében részesülnek, a félreértések elkerülése végett jelezzük, hogy nem orvosok, nem egészségügyi dolgozók, hanem elkötelezett hívei az egészséges életmódnak. Bízunk abban, hogy ez az elkötelezettség az alapja a hosszú távú üzletmenetünknek, hogy minél több elégedett vásárlóhoz jussanak el a jövőben is társaságunk minőségi termékei.

A prezentációinkra felajánlott nyeremények, ajándékok értéke a mindenkori árlistánk szerint van meghatározva. Készpénzbeli kifizetés nem áll módunkban. A prezentáció megtartását csak akkor vállaljuk, az ajándékokra ügyfeleink akkor jogosultak, ha az átadáson minimum 6 fő van jelen. Minden megjelent társaságunk reklámajándékát is megkapja. A rendezvényen a cégünk bő 1 óra prezentációban bemutatkozik Önöknek. A honlapunkon, ill. a levelezésünkben használt képek illusztrációk. Társaságunk csak azokkal az ügyfelekkel veszi fel a kapcsolatot, akik kapcsolatot teremtenek cégünkkel. Ez történhet az ügyfeleink részéről a kiállítási, gyógyfürdőhelyi standunk meglátogatásával, továbbá a weblapunkon illetve újságokban, szórólap kiadványokon terjesztett kérdőíveink, játékaink kitöltésével és visszaküldésével. Cégünk megállapodhat ügyfeleivel a társaságunk reklámozására vonatkozóan, annak feltételeiről érdeklődjön munkatársunknál. Adatvédelmi szabályzatunkat a weblapunkon megtalálja. Kérjük, hogy amennyiben ezeket a feltételeket nem vállalja, ne lépjen kapcsolatba társaságunkkal!

Jelenleg futó háztartási teszt kérdőív kitöltőinek, a nagy érdeklődésre és a földrajzi elszórtságra való tekintettel, az ajándékok átadását a jövő esztendő végéig vállaljuk. Az ajándékok megváltoztatásának jogát fenntartjuk, mivel ajándék fajtánként az függ a beszállítóink kapacitásától is! A Doktor Natur Kft által biztosított ajándékokról, azok átadási feltételeiről, használatukról olvassa el a tájékoztatót a honlapunkon, érdeklődjön az önnel személyes kapcsolatban álló munkatársunktól, vagy hívja fel ügyfélszolgálatunkat, utána lépjen kapcsolatba társaságunkkal!

Éves értékelésű ügyfél ajándékok:

A tárgyévben a rendezvényeinken megjelentek között, tehát nem termék értékesítéséhez kötve, a tárgyévet követő év első szombatján, 8 órakor, a DOKTOR NATUR  Kft központjában az alábbi tárgyi ajándékok kerülnek kisorsolásra. A nyereménylistára feliratkozók adatai ezt követően megsemmisítésre kerülnek. Az adatokat másra nem használjuk fel, az adatkezelő a társaság ügyvezető igazgatója.

  • egy darab FULL HD TELEVÍZIÓ
  • egy darab LAPTOP számítógép
  • egy darab HŰTŐSZEKRÉNY
  • egy darab AUTOMATA MOSÓGÉP

 

MERCEDES-BENZ:

A Mercedes-Benz gépjárművet cégünk tervei szerint egy országos vevőfesztiválon fogja kisorsolni az ott megjelentek között. Meghívót erre a vevőfesztiválra a cégünk vásárlói kaphatnak meghívást. A vevőfesztivál tervezett időpontja: 2025. január. A vevőfesztivál programjának, részvételi lehetőségeinek, a gépjármű kisorsolásának feltételeiről weblapunkon tájékozódjon. Ez a rendezvény társaságunk középtávú terveiben szerepel, részleteinek kidolgozását a DOKTOR NATUR Kft ügyvezetője végzi.

Központi telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8 és 22 óra között áll a rendelkezésére. A hét egy munkanapjára kérhet ügyfélszolgálati időpontot úgy, hogy munkatársaink 20 óráig személyesen rendelkezésére állnak az előre bejelentkezett ügyfeleknek. A megyeszékhelyeken található ügyfélszolgálataink elérhetőségéről és nyitva tartásáról szíveskedjen a központi ügyfélszolgálatunkon felvilágosítást kérni. Társaságunk bevezette a Mobil ügyfélszolgálat szolgáltatást. Igényelt és indokolt esetben ügyintézés végett ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban, otthonukban keressük fel.

DOKTOR NATUR Kft 1162 Budapest; Szent Korona u. 208.

Vonalas: 06-1/402-0866 Fax: 06/1-402-0867 Mobil: 06-20/238-2400                 

E-mail: info@doktornatur.hu

Minden munkatársunk egyben mobil ügyfélszolgálatot biztosít a jelenlétével az információt kérők településén, minden korábbi és jelenlegi ügyfelünk forduljon hozzájuk bizalommal!

Amennyiben nem ért egyet a fenti tájékoztatónkkal, kérjük ne lépjen kapcsolatba társaságunkkal!

Club Karos Spa tájékoztatója a 100.000 Ft-os üdülési utalvánnyal kapcsolatosan :

A foglalás a utalványon feltüntetett vagy a lenti telefonszámokon és internet  címen történik.

Club Karos Spa

Az utalvány kiállítója: Resort Investment Group Kft

Forgalmazó: Club Karos Spa Kft

Iroda: 1118 Budapest, Budaörsi út 131/B

Információ:   Telefon: + 36-1-2481896, 06-30-39537, 06-30-2025292

Email: ugyfelszolgalat@clubkaros.hu

Honlap: www.clubkaros.huGARANCIA
100%
MINŐSÉG
100%
ÜGYFÉLBARÁT HOZZÁÁLLÁS
100%
HATÉKONYSÁG
100%
TAPASZTALAT
100%

FelhívásÜgyfeleinknek


0
+
ÉV TAPASZTALAT
0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0
ELADOTT TERMÉK
0
MILLIÓ FORINT MEGTAKARÍTÁS